Kunskap, kvalité och kundservice

Vi är en heltäckande aktör inom bygg,- byggservice och markanläggning. Vi utför allt från stora totalentrprenader till rena byggserviceuppdrag. Du som kund kan förlita dig på vår erfarenhet och kompetens inom alla områden vi representerar oavsett omfattningen av uppdraget.

Läs mer om oss

Verksamheten - det vi gör

Ljungheden Construction med ursprung i Verkebäck, nu heltäckande inom bygg-, byggservice- och markenheter, med stark lokal närvaro och förankring, ett väl utvecklat kontaktnät och en god samverkan internt mellan våra enheter, utgör Ljungheden en konkurrenskraftig aktör på byggmarknaden. På beställning, genom avtalskunder eller i anbudskonkurrens utförs i stort sett alla typer av arbeten inom byggsektorn. I det breda uppdragsspektrumet ingår allt från stora projektbaserade totalentreprenader med idéförslag, till stora som små reparationer och byggserviceuppdrag för så väl företag och privata kunder.

Byggservice

Vi har under lång tid tillbaka arbetet med renodlad byggservice där vi erbjudit kunder allt ifrån kvalitetssäkrade byggnationer av nyckelfärdiga hus, till renoveringar av badrum. Vi har en fungerande organisation av certifierade medarbetare som är vana att sätta kunden i centrum och samtidigt kunna leverera ett byggservicearbete som inte lämnar kvalitén ån slumpen. Yrkesstolthet har länge varit ledord för var och en inom företaget och viljan är stark till att få lämna över ett fint hantverk som kunden uppskattar. Det har mycket handlat om att leva upp till kunders förväntningar på det levererade. Exempelbild inom byggservice

Kakel & Klinker

Vi har sedan 2005 varit certifierade av BKR för utförande av plattsättning i våtrum. Vi har varje år gjort en rad badrum i enlighet med branschens normer och regler samt enligt våra egna högt ställda krav på fackmässighet och kvalité i det vi utför. Vi har idag sex certifierade plattsättare för våtrum och två stycken certifierade för epoxi.